Plus Service

Bent u op zoek naar lachgas ballonnen voor op uw feest, evenement of festival? Maar zit u er niet op te wachten om de hele tijd met patronen in de weer te zijn? Dan bent u bij de plusgas aan het juiste adres.

Plusgas levert volle flessen gevuld met lachgas in verschillende maten. Van een kleine fles van 2KG tot aan 37,5KG flessen.
Het voordeel hiervan is dat er nooit een tekort aan lachgas zal zijn. Daarnaast kunnen de ballonnen eenvoudig gevuld worden met een spuitpistool, gekoppeld aan een spuitsysteem. Dit is zeker een groot voordeel bij de verkoop van lachgas ballonnen op een festival, evenement of in het horeca etablissement.

Op deze website kunt u de lachgas flessen en aanverwante artikelen bestellen en hier vind u alle nodige informatie over lachgas en het gebruik daarvan.
Heeft u na het zien van de website als nog een brandende vraag? Neem dan contact op via info@plusgas.nl of Bel 06 85 09 69 58, bericht ons via WhatsApp. Plus Service staat u graag te woord voor al uw vragen!

 

 

 

HET ONTSTAAN VAN DE PLUSGAS

Plusgas is ontstaan in 2017 wanneer bekend werd dat lachgas gelegaliseerd zou worden. Plus Service zag dat er commerciele kansen lagen voor de verkoop van lachgas binnen deze bedrijfstak.
Het gebruik (en de verkoop) van lachgas nam enorm toe, en daarmee ook de vraag naar lachgas. Plus Service is zich aansluitend gaan verdiepen in de werking van lachgas (denk hierbij aan o.a. alle technische en veiligheidsnormen).